Biljardbord Pronto Ultra - serien


Vi er svært stolte over å kunne presentere Pronto Ultra – verdens tynneste biljardbord som også kan brukes som et spisebord! I serien Ultra inngår også matchende stoler og kø-stativ. Bordet produseres på bestilling, og du kan selv designe bordets utforming. Velg treslag, farge (RAL-kode), finish, design på ben, dukfarge og mye mer! En ting er garantert – Pronto Ultra vil leve opp til dine forventninger, både når det gjelder design og spillekvalitet!

 

Biljardbord Pronto Ultra inkl. bordsskiva

Vi er veldig stolte over å kunne presentere Pronto Ultra – verdens tynneste biljardbord som også kan brukes som et spisebord! Pronto Ultra er laget med den nyeste teknologien der en CNC-produsert metallstamme gjør det mulig å få et fint og slankt bord der tykkelsen på stammen bare er på 7 cm! Pronto Ultra lever opp til forventningene dine, både når det gjelder design som spillkvalitet!

Symbol: 25 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Custom made Symbol: Matchende biljardmøbler Symbol: 10 års garanti Symbol: Produsert i Europa Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Les mer

 Bilijardai spisestol – Ultra (Bestillingsvare)

Stolen Ultra kommer med et moderne utseende fra europeiske Bilijardai. For at spisegruppen din skal føles enhetlig med spisebordet/biljardbordet ditt, kan du designe Ultra slik at den passer til utførelsen på bordet ditt.

Du kan velge fritt mellom de forskjellige RAL-fargene på stålbenene og alle våre farger på kunstig lær.

Les mer

 Køstativ-kolleksjon – Ultra (Bestillingsvare)

I Ultra-kolleksjonen er et smakfullt køstativ inkludert, som passer perfekt til Biljarbord Ultra. Køstativ har, som biljardbordet, et moderne og stilrent utseende og kan fås i ønsket RAL-farge.

Køstativet har plass til ni køer.

Les mer

 KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >