Biljardbord Rustic - serien


Dersom du vil ha et solid og rustikt biljardbord, så er serien vår “Rustic” noe for deg! Rustic-bordet er laget av massivt antikkbehandlet tre fra Europa og er et ekte kunstverk! Biljardbordet leveres med 25 mm skiferskive i tre deler og K66-gummidempere, noe som ikke bare gir deg et unikt og vakkert biljardbord, men også et biljardbord med utmerkede spillegenskaper. Sammen med Bilijardai gir vi deg også muligheten til å spesialdesigne Rustic-bordet ditt etter dine ønsker. Les gjerne mer under Custom Made.

 

Biljardbord Bilijardai "Rustic Nevada" 25 mm skiferplate

Rustic Nevada er et rustikt og unikt biljardbord produsert i massivt edeltre fra Europa. Med en 25 mm skiferplate og K66 vantgummi, får du et biljardbord med utmerkede spillegenskaper. Biljardbordet er utstyrt med romslige ballkurver, og finnes i størrelsene 7 og 8 fot. 7 fot leveres med 19 mm skiferplate.

Symbol: Massivt tre Symbol: 25 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Produsert i Europa Symbol: 10 års garanti Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Les mer

 Biljardbord Bilijardai "Rustic Texas" 25 mm skiferplate

“Rustic Texas” – et unikt og høykvalitativt biljardbord med vakre detaljer! Hele bordet er produsert i massivt tre, og med detaljer som skinnkurver eller dekorerte kurver får du den herlige, eksklusive følelsen! Med en 25 mm skiferplate og K66 vantgummi, får du et biljardbord med utmerkede spillegenskaper. Biljardbordet er utstyrt med romslige ballkurver, og finnes i størrelsene 7 og 8 fot.

Symbol: Massivt tre Symbol: 25 mm skiferplate Symbol: K66-vanter Symbol: Duk i 90% ull Symbol: Produsert i Europa Symbol: 10 års garanti Symbol: Tilbehørpakke er inkludert

Les mer

 KONTAKT

man-fre 09.00-17.00

Representerer du en kommune eller et firma og vil bestille et biljardbord?Les mer her >